otok Zverinac

Apartmani*** Danijela
Privatni smještaj na otoku Zverincu. Hrvatska

| owners site |

DOBRODOŠLI

Cijenjeni gosti. Tokom cijele godine iznajmljujemo dva novo izgrađena apartmana na otoku Zverincu. U svakom apartmanu mogu boraviti do četiri osobe, a sastoje se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom, kupatilom, kuhinjom sa blagavaonom u kojoj je kutna garnitura na razvlačenje, te terasom sa pogledom na more. Apartmani su klimatizirani i u potpunosti opremljeni pokućstvom koje se svakodnevno koriste u domaćinstvu.


Accommodation Zverinac

Smještaj

Apartmani Danijela
Accommodation Zverinac

U svakom apartmanu mogu boraviti do četiri osobe, a sastoje se od jedne spavaće sobe sa bračnim krevetom, kupatilom, kuhinjom sa blagavaonom, te terasom sa pogledom na more. Klimatizirani i u potpunosti opremljeni pokućstvom.

How to get on island Zverinac

Dolazak na otok

Kako doći
Accommodation Zverinac

Trajketna linija povezana je dva puta dnevno iz luke Zadar (Gaženica). Također je moguće putovati brzim katamaranom koji isplovljava iz luke Zadar (Poluotok). Raspored plovidbe pogledajte ovdje Jadrolinija.

Beaches on island Zverinac

Plaže na Zverincu

su kristalno čiste
Accommodation Zverinac

Plaže su uglavnom prirodne, kamene, intimne, smještene u nekoliko uvala do kojih vodi put uz obalu s koje se može spustiti na bilo koju od tih plaža. Jedan dio plaža na Zverincu je uređen sa postepenim ulazom u more.


Specifikacije apartmana:

Parking
TV
Sea view
Air Condition
Fridge
Garden
Rest place
Washing machine
Ferry
Barbeque
Pets allowed
Garden terrace

Otok Zverinac iz Zraka


Zverinac je malo i mirno mjesto sa netaknutom prirodom kakva je nekad bila. Zverinac je u otok u zadarskom arhipelagu. Površina otoka je 4,18 km2 (dug 5.8 km, širok do 1.1 km), obalna crta je duga 14 km, a najviši vrh je Klis (117 m).


LOKACIJA

Povezanost sa kopnom se odvija dva puta dnevno na liniji Zadar - Zverinac. Postoji brza i trajektna linija (nedjeljom ne plovi trajekt, nedjeljom plovi katamaran). Katamaran ne provozi automobile već samo putnike. Trajekt isplovljava iz luke Gaženica (Zadar), katamaran isplovljava za Zverinac iz luke Zadar (Poluotok). Raspored plovidbe pogledajte (ovdje) na službenim stranicama Jadrolinije.
Rezervacije i kontakt

Pišite nam, rado ćemo vam odgovoriti na sva vaša pitanja


phone icone

Kontaktirajte nas

Mob. +385-98-283-819
Mob. +385-98-332-613


2011. - 2018. © Island Zverinac - Apartmani Danijela